Stichting Onderzoek, Onderwijs, Normalisatie & Standaardisatie

Vanwege het toenemend belang van normalisatie is in 2019 een samenwerkingsverband opgezet voor onderzoek en onderwijs op het gebied van standaardisatie en normalisatie. NEN, de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit en de technische universiteiten van Delft (Faculteit ‘Technology, Policy and Management’) en Eindhoven (Faculteit ‘Industrial Engineering & Innovation Sciences’) bundelen hun krachten in de stichting SOONS om dit steeds belangrijker wordende fenomeen beter wetenschappelijk te onderzoeken en studenten er wegwijs in te maken. SOONS staat voor Stichting Onderzoek Onderwijs Normalisatie & Standaardisatie.

Lees meer over de partners

Programma voor onderzoek en onderwijs op het gebied van normalisatie en standaardisatie

Met het programma voor onderzoek en onderwijs op het gebied van normalisatie en standaardisatie willen we (inter)nationaal onderzoek van Instellingen in het hoger onderwijs bevorderen, kennis uitwisselen over de onderzoeken en onderzoekresultaten en aansluiting vinden bij de internationale standaardisatie community.

Roadmap programma onderzoek en onderwijs 2021-2025

Het laatste nieuws

Krachten bundelen voor onderzoek en onderwijs

12 november 2021

Wereldwijde uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, energie en mobiliteit vragen om ‘smart’ en ‘connected’ oplossingen, waardoor normen steeds belangrijker worden. Ook bij het formuleren, concretiseren en oppakken van grote...

Lees verder

Partners stichting SOONS

Logo TU Delft
Logo TU Eindhoven
Rotterdam-School-of-Management-RSM-logo
Tilburg Uni
Euras
NEN_logo_RGB